Wednesday, April 1, 2009

shakey's pizza wif bestfrens

2

31 march 2009 selase

arini ktorg melalui hr y kelakar lg...
aku bgun awl, biase la, nk mndi lme2 kne bgun awl... xmcm org tu, da lmbt pn still xsedar dri... tp mcm biase gak.. siap pling lmbt... pstu ktorng pg tggu bas, xde mood nk berebut ble bas da tbe tu... haynee da naik da.. tp sebab pak cik 2 ckp de lg bas kat blkg, sue, oni n me pn xnk naik... haynee pn da gelabah n ckp, "pak cik sy nk turun, sye nk turun..." huhu.. nsib bek kat depan jek duduk... (klakor la haynee nih...) almaklum la, kwn baik sehati sejiwe.... sebaik shje pntu bas tutup, kitorg dpt msj kelas xde... huhu mmg nsib r kn tp paling ku tak b'puas ati kenape stiap kali dri ini bngun awl, mssssti xde kelas.. huh... pastu kitorg bli nsi lemak kat dpn tu.. mkn kat bili.. after that, sembg2 dlu... amek turn to defecate... bru jek nk tido, de la sorg dak retarded ajak men temah2... "wat temah, wat temah..." n bsme itu gak kitorg men menjale dugong pastu sembelih die.. hehehehehehehe (org y phm jek)... pas men, dlm mse 2minit jek kitorg siap tuk pg kls property.. dasyat la...

lps kls, pg tgk rumah tp sblum 2 tggu kat pak guard tu smbil bce surat kabor de dak pompuan 2 org tegur, "nie paper korg eh? amek kat c2 ke?" tah pape mmg la surat kabo kitorg, klu x xkn nk amek.. ingt kte curik ke... pe la...

pastu trus blik umh.. prut lapo coz td pg jek mkn.. kitorg pn ode pizza.. lme gler tggu... dpt gak mkn besar...

ari t'sebut ktorg de 1 kelas jeeee.... hehee.. mlm de test arab.. kwn baik still gak xleh pisah... walaupn de sorg tu amek mandarin kn.. nk itut gak....
tp test itu gak jd coz soklan xcukup tuk org seramai itu.. huhu.. xde y nk mengalh, wat la arini...

2 comments:

hayneemohamad said...

kami tulisan biru tu x jelas r...sape yang nak main wat temah tu....oni kan..hehehe....

nurul_atiqah said...

ye ye.. nti sye tukar.. buzy la i skunk... hehehehe...

oni mmg ske men temah2... menjale dugong pn sme...

Popular Posts